Junior hingst Annebo Carpe Diem "Boss"

Pappa "Major" (Djjj Ebony Gold x Moonlit Magic)

Mamma "Mya"(High Country Bay Wind x High Country Ebony Crysta)
och lille Annebo Carpe Diem "Boss"

Jag letade för att hitta ett sto som kunde betäckas med en hingst som hade linjer vi behövde i Sverigen, jag hittade Mya och Major. Det blev 1 betäckning så jag höll tummarna stenhårt och JA ut kom Boss. Jag kan inte beskriva hur glad jag är för denna killen. Han kommer förgylla min avel och även bli min framtida ridhäst och yes Western Working står på agendan.

 • High Country Mya "Mya"

 • Son "Annebo Carpe Diem" Boss

 • Boss

 • Workwize Major Celerity "Major"

 • Major

 • Son "Annebo Carpe Diem" Boss

Nemo 2018-05

Annebo Neverending Story ❤

 • CFR Country Bling "Bling"

 • Tangowood's Fire it Up "Fire"

 • Annebo Neverending Story "Nemo"

Boss 2019-05-10

Annebo Carpe Diem ❤ Ja vad skall jag säga. Dreams come true. Boss kom till Sverige med mamma Mya sommaren 2019, jag köpte Mya 2017 och betäckte henne med Major 2018. Sedan tog det ytterligare lite tid för att få hem dem då Mya var tvungen att föla i Canada innan hon och Boss kunde gå in i karantän och sedan flyga hit MEN väntan har varit värt allt. 

Mya är idag såld till Sussie Fallenius på Mariedals Morgans och Boss ja han är kvar här hos mig på Annebo Morgans 🤩 Planen är att han skall gå in i avelsverksamheten om några år. Hans mkt fina stamtavla som är fullproppad av western blod gör ju också att WW ligger nära för honom i ridgrenarna men han har också en del fina linjer med sport blod så den som väntar får se vad han kan erbjuda både som ridhäst och avelshingst.

Boss är en supertrevlig kille som alltid uppför sig väl, han är snäll. lugn och väldigt rar. Han är lätt att älska ❤ 

Jag tror han kommer landa på runt 153-155 cm.

 • Workwize Major Celebrity "Major

 • High Country Mya "Mya"

 • Annebo Carpe Diem "Boss"

Bojen 2019-05-04

Annebo Springtime Boy ❤ är en av de vackraste hästar jag någonsin ägt. Ibland när jag står och tittar på honom får jag ont i magen, känslan han ger går inte riktigt att beskriva.

Bojen ligger ute till försäljning men han kommer bara säljas när rätt person kommer. Jag vill att han skall komma ut i Western världen och konkurera i de större klasserna med alla QH. 

Bojen har otroligt fin western working stam så för dig som letar häst för både Reining och Cowhors LOOK NO MORE 🤩 Här är han. Mamma Roxie är stoet som binder sina föl väldigt tight till sig så Bojen har ju först nu när han är avvand från mamma blivit tvungen att möta mig och alla andra på helt andra vilkor och här är killen som är värd sin vikt i GULD. Han kommer ge rätt person hela sitt hjärta och med de göra allt man ber honom om och lite till.

I ridklasser finns det inget stop utan du väljer och Bojen ställer upp till 100 %.

Avelsmässigt är stamtavlan spettsad med guldkant.

Jag tror han kommer landa på 154cm 

 

Annebo Perfect Story "Truls" helbror född 2018 äg: Tina Andersson

(CFR Country Bling x Trailhead Roxanne)

 

 • CFR Country Bling "Bling"

 • Trailhead Roxanne "Roxie"

 • Annebo Springtime Boy "Bojen"

Poppe 2019-04-25

Annebo Summer Pop ❤ är en kille med mersmak, han har allt och lite till 🙂

Poppe är en skön kille, cool och självsäker och med föräldrar som båda har mkt vilja var det inget annat att vänta. 

Western Working linjer i Poppes stamtavla är för mig den röda tråden och det är så spännande att se vad detta kommer ge i framtiden. 

Poppe kommer vara kvar som hingst i några för han skall betäcka 2 ston här på Annebo så att jag kan göra min dröm kombination = Tangowood's Fire it Up ❤ Annebo Summer Pop ...

Memt Princess Sissela Cream ❤ Annebo Summer Pop ... (Bara för att dom gillar varandra så otroligt mkt) och deras stamtavlor är mumma ur ett avelsperspektiv

Poppe föddes trygg och säker och är den i hingstflocken som aldrig hettsar upp sig. Mamma Summer har verkligen varit helt fantastisk med honom (jag var lite orolig hur hon skulle vara som mamma) då hon har ett jäkla humör 🙂 men oj vad hon har imponerat, bästa mamman ever.

Poppe har en medfödd talang i att vara vacker ❤

jag tror han kommer landa på 158cm 

 • CFR Country Bling "Bling"

 • Tangowood's Summer Rayne "Summer"

 • Annebo Summer Pop "Poppe"

Spöket 2019-07-12

Annebo Prince of Dun ❤ är en dröm som började för 8 år sedan, det var då hans mamma Lollo föddes. Hon är stoet som har allt jag drömt om och en självklar del i min Morganhästavel. 

Lollo betäcktes 2017 för föl 2018 men släppte det efter ca 3 månader så jag var lite orolig över om hon skulle ge mig ett föl. Hon betäcktes igen 2018 med den otroligt vackra och trevliga hingsten "Scooby".

På första ultraljudet visade det sig att hon bar på tvillingar, på andra ultraljudet bar hon fortfarande på tvillingar och jag fick det mkt svåra valet om veterinären skulle klämma den ena MEN JAG SA NEJ, vi gör ingenting utan låter naturen ha sin gilla gång.

Det visade sig att valet var rätt. 12 Juli 2019 föddes den mest otroliga, vackraste och coolaste lille hingstungen "Spöket".

Han var inte bara vacker utan han hade en fantastisk färg.

Smokey Grulla, han är alltså Dun med en Gulgen.

Den här lillekillen var bokad innan han blev till så det var en mkt glad ägare Elin Stenlund som fick besked om att NU ÄR HAN HÄR....

Spöket kommer bli en otroligt vacker Morganhäst med sin mkt speciella färg och vi tror han och Elin kommer få många fina stunder tillsammans och att de kommer platsa i de flesta sportgrenar runt om i vårt avlånga land.

Jag tror han kommer landa på 160cm

 

 

 • Amberfiel's dun Heartbreain "Scooby"

 • Annebo EmmyLou H "Lollo"

 • Annebo Prince of Dun "Spöket"

Truls 2018-04

Annebo Perfect Story ❤ En sak visste jag från första börja, den här fölungen skulle få det absolut vackraste huvudet för 2 föräldrar med de vackraste huvudena på hela gården skulle väl inte kunna ge annat en det vackraste huvudet 🤪 jag överlåter till er att bedömma hur det blev.

Truls är killen med största egot men också härligt framåt. Som liten satt jag timmar inne i boxen med Roxie och honom för att få hantera honom utan problem. Roxie är ju väldigt beskyddande och binder sina föl så jag tog det säkra före det osäkra och det blev så bra. Han var 1 dag gammal när Tina Andersson på Gold'n Ash Morganhingstar ringde och sa "honom vill jag ha" 🤩 och ja så blev det. Truls bor idag med Escania's Palomides och Amberfield's dun Heartbreakin och alla goda ting brukar ju vara 3 😲 Speciellt med Truls är också att han är 4-gångare "Tölt" så vi kommer själva använda honom på ett av våra 4-gångsston för att få fram en töltande Morgandel i vårt avelsprogram.

Jag vet att Tina har planer på att lansera honom för utomstående ston och just gångartsprogram om intresse finns.

Truls stamtavla är full med Western Working linjer och jag vet att han planeras gå in i western världen för att ta en plats i både reinging, cutting och ranch riding m.m 

Helbror född 2019, Annebo Springtime Boy

 • CFR Country Bling Bling 3 år på bilden

 • Trailhead Roxanne "Roxie"

 • Annebo Perfect Story "Truls"

Annebo Riverdance Song

Tänk så roligt det blir med denna fölunge efter Escania's Palomides x Ayesha's Miss Model. För dig som är intresserad ser du hela fölet +8 generationer i blodslinjer inklusive inavelskoefficient (inavelsgrad) på denna kombon är det 0,42 %

 • Escania's Palomides

 • Ayesha's Miss Model

Våra ston är hjärtat i hela verksamheten